joi, 17 mai 2012

.

un singur lucru vreau sal mai stii inainte de toate ca oricat de mult as zambi in prezenta ta si oricat de mult miar placea sa fiu aici cu tine nu o sa fiu niciodata la fel de fericita ca langa fata aia turtita care mie atat de draga. si ca oricat de mult miar placea cand ma iei in brate no sami afund niciodata capul in pieptul tau cum o faceam cu el. ca noi femeile sunt un cos de gunoi a tot ce a existat inaintea voastra si bune si rele. ca o femeie nu uita niciodata barbatii de dinainte si nu inceteaza sa compare. si asta e cred si eu ca alti ignoranti si oameni inferiori ca mine ca dragostea asta vine si ea la dracu o singura data pe la fiecare si la mine a venit la tine a venit am cunoscuto amandoi si nea lasat balta pe amandoi in aceeasi masura.
fatfrumos ignoramaignoramaignorama nu ma lasa sa ma strecor peacolo ca najungem niciunul nicaieri. ce mine naiba sa mai mintim acum avem si noi o varsta si un zambet si gata. uneori o sa mai vreau sa mai ajung in pieptul lui cu nasul iar si iar si iar si tie no sati para rau dacami promiti asta e ok. am un suflet atrofiat.

3 comentarii:

  1. I can feel what you are saying here... we can never forget the man we really loved!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un singur om am iubit/iubesc/voi iubi cu adevarat. De aceea am decis sa raman toata viata alturi de el :)
    Asa suntem noi femeile, mereu comparam cand intra o persoana noua in viata noastra, asta pana cand il intalnim pe cel "destinat" noua. Atunci, restul parca nu au existat niciodata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. That was perfectly said Rozy... Until David showed up into my life, I realized I never knew love and he is the new one for me... it is exactly like no one else ever existed before him. :)

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog