sâmbătă, 8 august 2009

Prima zi de munca.

Patru. Patru numa'. Atatia am fost. Patru pudeli neinfricati, hotarati sa schimbe lumea. Glumesc, dar tot am fost in stare sa facem munca "voluntara" [adica pentru intrare moca la Rock city open air]. Eu, Sorin, Cosmin si Ionut. Pe primul il stiu de vreun an jumatate, pe ceilalti doi i-am cunoscut azi. Plus doi barbati seriosi, care sa ne impinga de la spate: tatal lui Cosmin si Catalin, care sincer nu stiu ce e, dar cred ca e important, dupa cate telefoane primea si cate ordine dadea. Asadar, ne-am imbarcat intr-o masina [da, toti 6] si am pornit. Printre hartoape, munti de balegar, ciobani nonsalanti, pazindu-si cu dragoste oitele [ care probabil or sa fie babardite sau mancate de metalisti in cele 4 zile de festival], am ajuns la destinatie. Ni s-a spus doar: "Aici e. Ne apucam de treaba". Camp, padurice, apa, insulita in decor. Frumos, numai ca ne incomoda ceva. Hmm, oare gunoaiele? : Cat de nesimtiti sunt romanii o stiam de mult, dar acum am simtit-o pe propriile maini [auu, ce mi-a trecut prin ele] si picioare [de cat s-au indoit saracele]. Apuca-te na de munca ecologica, cand toata viata te-ai dat bolnav cand era cazul prin scoala sa adunam gunoaiele din curte.
Mai un hihi, mai o gura de bere, mai o tigara [ba nu, doua am avut] facuta posta la 4 insi, tipete, glume, totul a decurs destul de dragut. Asa cum e romanul, vesel chiar si cand e cu ca***ul pana la gat. Si eram, literalmente. Lasand la o parte lipsa de tigari, care se citea pe fetele noastre, am avut parte de o multime de surprize. Surprize! Da. Habar n-aveti cate lucruri interesante poti gasi intr-o padure, langa bratul Borcea. Cat de inflacarati ne fluturam comorile pe sus si propuneam targuri. Da-o dracu, cat de imputiti sunt oamenii care vin in zona aia [adica fetesteni si borceni, printre care ma numar deloc cu mandrie]. Cum sa arunci in padure si pe camp: absorbante folosite, chiloti sfasiati, prezervative, cutii de vopsea, de pateu, de zacusca, hartii de Lenor [!!], papuci, sosete, bluze, cutii de ulei pentru masina [cred] si multe alte prostii. Pe langa astea, hartiile cu muci verzi si cu ca***i uscati erau banalitati! Dar cea mai mare prada a fost o cioara moarta [saracu' Ionut :], care a sfarait de minune [iami, ce gratar iesea din aia] sub ochii nostri insetati! Sorin nu s-a lasat pana nu a spart o cana de un copac, Cosmin pana nu mi-a aruncat cateva priviri tare interesante pe sub genele lui frumoase, iar Ionut...ei, el a fost cel mai cuminte.
Maine zi de repaus. Am nevoie. Grea e muncaaaa, ihhh. Ma dor picioarele rau de tot.
Pacat ca n-am poze de la locatie. Dar e bestiala! Rockerii se vor simti in largul lor, in padurea aia, unde am inteles ca o sa fie zona de camping. Acolo unde un ghertoi blond si burtos ne facea poze, in timp ce noi transpiram ca animalele adunandu-le lor pachetele de tigari. Dar lasa, poate or sa schimbe metalistii aerul.
Deci, Rock city open air, 20-23 august, Fetesti, Cotul dracului. Va astept! Intre timp, probabil o sa bat cuie pentru scena sau o sa sap gropi pentru garduri. Have fun!

4 comentarii:

  1. ptiuu:|...ca ma oftic,dupa ce ca esti la un pas de festival mai vrei si moca??:))Si eu care muream cu Lavinia acum cateva zile hobandu-ne la toate trupele care o sa cante:((...da' lasa,vrei moca,munceste>:)
    PS:sa-mi zici si mie cum a fost:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai da, ma Sunshine draga, normal ca vreau moca. De fapt, de-aia muncesc :)) Na, ofticaaati-vaaa >:) Pe noi or sa ne lase si-n backstage :D si-o sa avem si bautura moca :x E perfect! O sa le lustruiesc instrumentele celor de la Immortal 8-> [instrumentele MUZICALE, ca sa nu avem comentarii].
    Normal ca-ti povestesc, d'oh, iti dai seama c-o sa ma laud peste tot. :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. mai bine nu mai veneam sa vad daca s-a afisat comentariu' ala:))...in fine:-jbravo,ma!>:D<(zice ofticata de mine:)) )

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog