miercuri, 18 aprilie 2012

Pizda de la Litere (ep. 2)

Pentru că am fost nedreaptă în episodul 1, băgând toate pizdele de la Litere într-o categorie unică, m-am gândit să fac o miCĂ CATegorizare, să se ”simte” și ele bine.

Așadar, dragii mei, pentru cei care nu cunosc prea bine problema, eu sunt Urzica, în timpul liber mi se spune Geo și sunt o pizdă de la Litere. Da, chiar așa, sunt o pizdă de la Litere. Dar doar în timpul liber și doar atunci când mi se zice Geo. Trăiesc printre alte specimene de pizde de la Litere, atât de multe, încât nu mi-aș putea vedea viața fără ele. Pe scurt, le-aș împărți astfel: 

  1. Pizda blazată - e pizda despre care am mai discutat în posturile anterioare. Cea care își dă cechin pe feisbuc la BCU, care își actualizează statusul pe mess doar cu citate din Octavian Paler sau Mircea Cărtărescu și care, firește, vorbește romgleză. Pizda asta ar putea să fie haioasă și semi-inteligentă, ai putea să discuți ceva cu ea, a văzut ceva filme și a ascultat ceva muzici bune, dacă, din păcate, nu ar fi dozată incorect cu piți-penibilo-blazaj. E pur și simplu atât de sigură de ea și de inteligența ei, încât nimic nu există în afară de ea și de pantofiorii ei. Din păcate, își pune urechiușele de caluț, merge cu capul atât de sus încât nici nu vede prea bine și nu poate să înțeleagă o poezie mai mult decât o spune Manolescu.
  2. Pizda uacimiaimăbici - este pizda care efectiv zbiară după atenție. De obicei umblă în găști mari și vorbește tare. Uneori e pițipoancă, alteori nu, uneori e proastă, alteori nu. Pur și simplu nu are nicio relevanță, pentru că pizda asta nu știe decât să zbiere după atenție. Face glume proaste, complet deplasate, de șantierul din Dîlga, se bagă în seamă cu profesorii complet pe lângă, se strigă în tot amfiteatrul, se trag de hăinuțe, râd haotic și atât de tare de ai crede că au juma de metru de pulă înfiptă în anus. Pozează în femeie sigură pe feminitatea ei, poartă haine masculine și fumează blazat. 
  3. Pizda salut sunt colegă cu tine - apare tot timpul în preajma sesiunilor. Habar n-ai cine mama dracu este, dar ea se așează cuminte în prima bancă. Ia notițe sporadic, cel mai des se bagă în seamă cu colegi. De obicei întreabă ”și cum e proful ăsta la examene? ai idee?”. Da, pizdo, e un gentămen. Se panichează, se plânge de cât de grea e viața ei de studentă, cât de stresată este, ce mult aveți de citit, cere notițe, face schimb de mailuri și numere de telefon, xeroxează tot ce prinde, vine prima la examene, îți păstrează un loc,se plânge ce mult ați avut de învățat, te roagă să-i dai ciornele și pleacă. Și tu continui să te întrebi cine mama dracu e pizda asta.
  4. Pizda sunt atât de proastă încât recunosc - cel mai simpatic specimen de pizdă de la Litere. E atât de proasta, încât chiar nu se mai ascunde. Vine pe la toate cursurile, dar citește cataloagele eivăn pe sub bănci, te întreabă cine e eugen barbu ăsta, ăla de era dan barbilian sau ce e cu magia asta neagră? se numește așa pentru că vine din Africa? Are micul ei grupuleț cu care vorbește despre oje și parfumuri și cu care începe să iasă în weekenduri în cluburi. E pizda care tot timpul rămâne cu restanțe, chiar dacă se străduiește. Pentru că e proastă și o recunoaște.
  5. Pizda white and nerdy - E pizda aia care nu lipsește de la niciun curs, poate să trăznească, sa vină tornada, să invie Hristos - nu lipsește și pace. Și culmea e că habar n-ai cine e ființa asta, pentru că de obicei stă acolo ca pizda și nu zice nimic. De obicei, în pauze își mănâncă mărul și nu vorbește cu nimeni. La seminarii nu zice nimic. Profii nu le cunosc. Colegii le ignoră, pentru că sunt nerdy și se îmbracă de obicei urât. Sunt pizdele atât de la Litere, încât nici nu ai ști de unde le cunoști dacă le-ai întâlni în vacanța de vară. Dar măcar au toate cursurile.
  6. Pizda revoltată - e pizda care le știe pe toate și e atât de importantă, încât nu înțelege cum de alții nu înțeleg cine e ea. Ea e ea și toată lumea trebuie să o asculte. Ea e cea care are ceva de obiectat atunci când se stabilesc examenele, ea e cea care se plânge că primește prea multe e-mailuri pentru că e inclusă în grup, ea e cea căreia nu-i convine nicio dată pentru recuperarea vreunui curs. Ea e cea care urăște profii și sistemul, ea e cea care se ceartă cu toți colegii și nimeni n-o suportă. 
Și cel mai amuzant pentru mine e atunci când pizdulicile încearcă să treacă dintr-o categorie în alta și multă lume nu se prinde. Trebuie să fi o urzică infiltrată ca să înțelegi micile finețuri ale pizdei de la Litere. 

Pentru sugestii sau reclamații, mă mai găsiți un tmp în sediul de pe Edgar Quinet. 

Vă salut cu drag, 

Pizda de la Litere Urzica

11 comentarii:

  1. Si tu in ce categorie intri? aaa...stai ca abia acum ma prind, asta e locul unde critici "pizdele de la litere" si, normal, tu nu ai ce cauta aici...cum dracu sa iti faci autocritica?!...e imposibil. Daca tot te chinuie talentul, apuca-te si mazgaleste-ti licenta aia, sa nu cumva sa iti intre zilele in sac din cauza ca te crezi Caragiale.

    RăspundețiȘtergere
  2. dragul meu, eu sunt urzica, eu nu intru in categorii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si tu in ce categorie intri? aaa...stai ca abia acum ma prind, asta e locul unde critici "pizdele de la litere" si, normal, tu nu ai ce cauta aici...cum dracu sa iti faci autocritica?!...e imposibil. Daca tot te chinuie talentul, apuca-te si mazgaleste-ti licenta aia, sa nu cumva sa iti intre zilele in sac din cauza ca te crezi Caragiale.

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Urzico, eu cred ca ti-ai cam gresit meseria...lucrurile astea le faci fiindca esti o frustrata

    RăspundețiȘtergere
  5. J0cker, după stil parcă ai fi o pizdă de la Litere :))

    RăspundețiȘtergere
  6. This is a very open blog.. I appreciate when a person says what they feel, we all have that right, especially when it is our blog... interesting:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Complet de-acord! Cu două "specificaţiuni", iertată-mi fie îndrăzneală:
    se aşază*
    să fii* (o urzică infiltrată)

    RăspundețiȘtergere
  8. Hei, indrăzneala dumitale e plăcere spiritului urzicesc. Mulțumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere