joi, 2 februarie 2012

Despre cel mai frumos concert din viata mea

Urzica s-a gandit ca cel mai frumos lucru pe care il poate face in viitoarea perioada este sa iasa din casa. Pentru ca nu ii place sa stea in casa, se deprima si incepe sa dezvolte o tendinta catre migrenita acuta. Adica o doare capul.

Asa ca s-a gandit. S-o arzi cu alcool prin cluburi nu mai e fain la 21 de ani. Pentru ca nu-i mai place inghesuiala, pustoaicele umede si baietii care se cred cool pentru ca au ochelari cu rama groasa. Si creasta. Si esarfa. Si gentuta. Pentru ca nu-i mai place sa stea la coada 20 de minute pentru o bere si inca 20 ca sa o dea inapoi naturii. Pentru ca muzica incepe sa nu mai fie faina in cluburi, pentru ca risca sa se vomite pe ea. Pentru ca nu-i place sa fie pipaita fara sa fie anuntata. Pentru ca...

Vremea si nici statutul social nu-i permit Urzicii sa se plimbe prin parc. Nu are un baiat care s-o tina de mana si nici rezistenta termica iesita din comun.

Iesirile in 2/3/4/5 cu prietenii au si ele hazul lor, doar ca Urzica nu are chef sa discute, sa filozofeze, sa schimbe pareri. Urzica s-a salbaticit in casa, are nevoie sa iasa, dar are nevoie de o activitate suport - ceva care sa-ti ocuupe timpul atat cat iesi.

Asadar, cea mai buna optiune ramane iesitul la munte si concertele . Le-a pus pe amandoua pe wish list pentru dupa-sesiune. Un munte cu 3 prieteni + inca 8 necunoscuti. Si doua concerte: Alternosfera si EMIL. Good!

Un concert pe care chiar mi l-as dori din suflet ar fi Steleverzi, Dar deocamdata nu se anunta nimic.

Oricum , timpul ma preseaza, asadar o sa click-uiesc "Publicati" acum. Asadar, daca stiti ceva concerte marfa la care credeti ca mi-ar placea sa merg, nu uitati sa-l mentionati.

Seara faina,
Cealalta personalitate a Urzicii

PS: Da, n-am mai avut timp sa vorbesc despre cel mai frumos concert din viata mea. Poate o data viitoare. Dar iata un o imagine, pentru a va da seama si singuri.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu