marți, 22 noiembrie 2011

lucrurile frumoase

lucrurile frumoase sunt simple. lucrurile frumoase au pistrui pe spate si cicatrice pe buza.

si mai sunt si lucrurile alea frumoase, cum ar fi ca tu aveai fata lui in casuta aia de salvamar de pe plaja, cand bausem destul alcool incat sa incep sa gandesc logic. si el avea fata ta, daca intelegi, adoratule, nu ca erati amandoi acolo, ci pentru ca ma intorc cand catre unul cand catre altul, fara sa stiu sa va vreau cu adevarat pe niciciunul. pentru ca nu va vreau. si voi nu faceti niciun efort sa ma faceti sa vreau, barbati misei din viata mea.

si lucrurile frumoase uneori au carti in mana. si stau unul langa altul in metrou, citind, eu donna alba si el cei trei muschetari, stai ca iar am incurcat persoanele narative, cum spuneam...lucrurile frumoase au carti in mana si merg cu metrou, cap langa cap, par roscat pe buza roscata, nas rotund pe frunte rotunda. si uneori degetele lucrurilor frumoase se ating. si uneori lucrurile frumoase exista in ritmuri diferite, unul o pagina pe minut si altul cu una pe doua minute.

si uneori merg impreuna la aceleasi concerte, danseaza in acelasi ritm si poarta aceeasi bratara si merg la aceeasi statie cu acelasi metrou, dar nu se cunosc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog